Personlig tränare Västerås

WorkinOut – Fokus på helheten

Skapa dig ett liv du trivs med genom personlig träning. 

Möjligtvis att du har hört det förr men kan det faktiskt vara så att det är nyckeln till att hitta den där beryktade balansen? Jag tror det!

Jag tror på ett liv där allt är tillåtet och där vi själva har kommandot.

Där ”Jag bör” byts ut till ”Jag vill”.
Där dieter och förbud inte hänger ihop med hållbarhet.
Där träning och rörelse är motiverande och inte ett måste.
Där synen på oss själva går före siffran på vågen.
Där mat är grunden till energi, inte något man ska ”förtjäna”.
Där en faktisk känsla är lika värdefull som ett konkret mål.
Där återhämtning får ta lika stor plats som rörelse.

På WORKIN OUT finns inga förbud, bara möjligheter.

Välkommen! 

Ida porträtt
Ketelbell

Personlig tränare Västerås – Ida Wretling

Hälsokonsult, Lic. Gruppträningsinstruktör och Lic. Personlig tränare i Västerås. Ständigt lärande inom skador, rehab, träning och välbefinnande.

För mig handlar personlig träning och välmående om att lyssna på vad kroppen behöver. Att lyfta tunga vikter, springa med hög puls eller att landa med djupa andetag spelar ingen roll. Allt är lika värdefullt. Det viktigaste är att det blir av, dag efter dag, utan fokus på vad som är ”rätt eller fel”. För mig är det viktigt att träningen blir personlig, vi är alla egna och har därför olika förutsättningar.

Oavsett tror jag att vi tillsammans hittar en väg som passar dig. 

Med mig som personlig tränare och coach kommer vi att jobba lika mycket med kroppen som med tankar och känslor som dyker upp längs vägen. Jag hjälper dig att strukturera, motivera och inspirera med hållbarhet i fokus. Hälsa innebär så mycket mer än att bara röra på sig. Jag vill ge dig möjligheten att utveckla alla dina sinnen -om du ger det utrymme, fokus och genuinitet. 

/Ida

 

För dig

När du anlitar mig som personlig tränare i Västerås startar vi med ett introduktionsmöte. På detta möte ligger fokus på att lära känna varandra och göra en behovsanalys när det kommer till träningsupplägg.  Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt träningsschema anpassat för dig och din kapacitet.

Träningspass utförs i första hand i mitt gym på Rocklunda. Jag bygger passen utifrån behov och målsättning och inkluderar alltid rörlighet, styrka och kondition som grund. Alla dessa bitar är viktiga faktorer för en frisk och hållbar kropp. 

För företag

Som personlig tränare i Västerås har jag självaklart skräddarsydda pass även för företag. Vi ses på gymmet eller utomhus där jag kommer att erbjuda en kvantitativ träning med glädje och energi.

Är du och ditt företag intresserade av att träna tillsammans för att öka helhetshälsan, minska sjukfrånvaron och bygga fina relationer på arbetsplatsen? Då är jag rätt personliga tränare för er!

Tillsammans tar vi fram en anpassad plan utifrån ert företags behov, önskemål och syfte.

Upcoming event
Löpning och Afterum
event

Gruppträning i Västerås

Träningsmetoden vi fokuserar på i denna gruppträning är funktionell träning, som inriktar sig på att förbättra styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och kroppskontroll. Vi använder en variation av träningsredskap såsom skivstångar, kettlebells, bollar, hantlar, konditionsmaskiner och självklart arbetar vi också med kroppsviktsövningar. Vår målsättning är att erbjuda en varierad träningsform som konstant utmanar våra medlemmar, oavsett deras träningsnivå.

Om du är intresserad av att fördjupa din kunskap om träningsmetoder, olika träningsredskap, lära dig mer om din kropp och utforska din fysiska potential tillsammans med andra, då är vår gruppträning det perfekta valet för dig. Min roll som personlig tränare i Västerås är att erbjuda dig vägledning, feedback och personliga råd, samt att ge dig den motivation och uppmuntran du behöver för att nå dina träningsmål.

Företag jag haft hälsoprojekt och tränar med idag

MDU-logotyp
steam hotell logo
B26 logotyp
byggvalle - logga
ProvitoABLogotext
totalbyggen - logotyå

Personlig tränare Västerås – Recensioner

Eftersom jag alltid varit obekväm med gym och dömande blickar så kändes det helt rätt för mig att göra den här resan med dig.
För det andra såg jag det som en bra spark i baken till att komma igång med träningen igen då jag inte riktigt kände igen mig i min kropp varken styrkemässigt eller rörelsemässigt efter graviditeten.

Jag tycker att du varit en grym personlig tränare & coach då jag tycker att du ser träning och kost på ett sunt sätt.

Emma, mamma till Villiot 5 månader

Deltagare i mammaträningsgruppen "Take me back!"

Boka personlig tränare i Västerås –
Välkommen att kontakta mig direkt via formuläret, jag återkopplar så snabbt jag kan.

Kontakta mig

Adress träningsstudio:

Mälarenergi arena
Vasagatan 75
722 23 Västerås

Följ gärna på instagram!

Sidan är skapad av Eye Media