ONLINE COACHNING

Vi svenskar rör på oss allt mindre och vi tror ofta att steget till att börja träna kan kännas skrämmande, kravfyllt eller krångligt. Dessutom upplever många brist på tid och inspiration i vardagen pga jobb, familj och vardagspusslet. Mitt mål är att försöka sänka de trösklarna och ta dig förbi dem genom att börja träna på ett sätt som passar dig; utifrån målsättning, förutsättningar och tid! 

Jag hjälper dig att komma igång eller komma vidare i din träningsrutin precis vart du vill, när du vill. Träningsupplägget är anpassningsbart och kan därför användas såväl med, som utan, redskap och/eller gym. Kanske är du iväg på semestern? Inga problem. Din kropp är ditt bästa redskap, använd den!

Vår kropp är gjord för att vara i rörelse. Det är genom träning och fysisk belastning som vi både stärker vårt skelett  och bygger muskler. Att träning bidrar till att minska risk för sjukdomar och öka vårt psykiska välbefinnande är också ett faktum. Listan med positiva effekter kan göras lång. Det jag vill få dig att fokusera på är att hitta en träningsform som passar dig och som du tycker är kul. Det kommer bidra till hållbara rutiner som i sin tur leder till resultat -både mentalt och fysiskt. 

Oavsett om ditt mål är att bli starkare, förbättra din kondition, forma kroppen eller bli mer rörlig och flexibel så kommer jag hjälpa dig längs vägen. För mig är det viktigt att göra det på ett hälsosamt och hållbart sätt för att skapa ett positivt beteende och en rutin som håller över tid, inte bara för några veckor. Därav erbjuder jag ingen hjälp för kortare period än 3 månader. 

Träningsupplägg fr. 995 kr/mån
Uppläggningsavgift 599kr

Träningsupplägg utformat efter din målsättning, dina förutsättningar och din tidstillgänglighet. Uppföljning varje vecka. Uppdatering var fjärde vecka.
Tillgång till app i personligt inlogg med tracker, träningsvideos och chatt.

Träningsupplägg + kostplan 1449kr/mån
Uppläggningsavgift 599kr

Träningsupplägg och kostplan utformat efter din målsättning, dina förutsättningar och din tidstillgänglighet. Uppföljning varje vecka. Uppdatering var fjärde till femte vecka.
Tillgång till app i personligt inlogg med tracker, träningsvideos, receptbank och chatt. 

Du äter helt vanlig mat och har alltid flera olika alternativ som är beräknade utifrån dig och ditt behov.

Vid frågor, maila mig ida@workinout.se
eller fyll i kontaktformuläret. 

FÖRETAGSTRÄNING 

Är du och ditt företag intresserade av att träna tillsammans för att öka välmåendet, minska sjukfrånvaron och bygga fina relationer på arbetsplatsen?
Då ska du fylla i kontaktformuläret på ”hemsidan” för att sedan bli kontaktad av mig. Jag tar fram en lösning som passar just dig och dina kollegors behov utifrån hur er vardag ser ut. Tillsammans skapar vi en plan, ser över lösningar med lokal (beroende på antal anställda) och väver in eventuell workshop och/eller föreläsning för en bättre helhet. 

Idag tränar jag med företag som Byggwalle, Steam Hotel och Totalbyggen. Jag har även haft hälsoprojekt på bland annat Mälardalens Universitet och B26 Coworking. Ovan nämnda företag har helt olika behov av rörelse då arbetsuppgifter, arbetstider och fysisk aktivitet varierar rejält mellan yrkena. Det dom har gemensamt är att alla vill ha välmående personal! 

LÖPCOACHNING

Vill du få hjälp med din löpning i form av att se över löpsteget, effektivisera löpekonomin och få ett individanpassat träningsupplägg utformat
för Dig och din målsättning? Då ska du boka löpcoachning tillsammans med mig!
Vi ses antingen inomhus (springer på löpband) eller utomhus för att scanna av din nuvarande löpteknik. Utifrån det bygger vi, tillsammans, en konkret plan som involverar löpteknik, eventuell rehab/prehab samt ett styrketräningsupplägg som anpassas utifrån löpningen.
Pris: 800kr/tillfälle.

För bokning eller vidare info, skicka en intresseanmälan på ”hemsidan”. 

Vill du boka löpcoachning för dig och ditt företag, kompisgäng eller förening? Skicka en intresseanmälan för offert!

 

© Workinout 2022