Ida Wretling

Hälsokonsult, Lic. Personlig tränare och Lic. Gruppträningsinstruktör.
Ständigt lärande inom skador, rehab, träning och välbefinnande.

För mig handlar välmående om att lyssna på vad kroppen behöver. Att lyfta tunga vikter, springa med hög puls eller att landa med djupa andetag spelar ingen roll. Allt är lika värdefullt. Det viktigaste är att det blir av, dag efter dag, utan fokus på vad som är ”rätt eller fel”.

Jag har genomgått både motgångar och framgångar i livet och det som ständigt funnits med mig längs vägen är just träning och rörelse. I grund och botten har det gett mig energi men det har också fått mig att hamna i synk mellan min kropp och mina tankar. Jag vet vilket fokus det krävs för att göra en förändring och jag anser att just det är min styrka; att jag kan relatera till olika situationer, vara ödmjuk inför dem och därmed skapa förståelse.

Träning har en längre tid varit min typ av syre, som tagit mig genom dalarna och högst upp till topparna. För mig är det viktigt att träningen blir personlig, vi är alla egna och har därför olika förutsättningar.

Oavsett tror jag att vi tillsammans hittar en väg som passar dig.

Med mig som coach kommer vi att jobba lika mycket med kroppen som med tankar och känslor som dyker upp längs vägen. Jag hjälper dig att strukturera, motivera och inspirera med hållbarhet i fokus. Hälsa innebär så mycket mer än att bara röra på sig. Jag vill ge dig möjligheten att utveckla alla dina sinnen -om du ger det utrymme, fokus och genuinitet.

/Ida

Knytersko
Gruppträning
förderedelserpass
Rodd skivstång
mearch flagga
flaska

Kontakta mig!

Kontakta mig så bokar vi in ett uppstartsmöte och lägger upp en träningsplan som fungerar för dig.

Kontakta mig

Adress träningsstudio:

Mälarenergi arena
Vasagatan 75
722 23 Västerås

Följ gärna på instagram!