Företagsträning Västerås

WorkinOut – Fokus på helheten

Workin Out är din partner för att främja hälsa, välmående och produktivitet på din arbetsplats. Vi erbjuder skräddarsydd företagsträning i Västerås för att hjälpa ditt företag att blomstra. Vår tjänst är skapad för att ge dig och dina medarbetare de verktyg och kunskap som behövs för att nå nya höjder både personligen och professionellt.

Välkommen! 

Ida porträtt
Ketelbell

Företagsträning i Västerås – Ida Wretling

Hälsokonsult, Lic. Gruppträningsinstruktör, Lic. Personlig tränare & företagstränare i Västerås. Ständigt lärande inom skador, rehab, träning och välbefinnande.

Är du och ditt företag intresserade av att delta i företagsträning i Västerås med syftet att förbättra välmåendet, minska sjukfrånvaron och stärka de mellanmänskliga relationerna på arbetsplatsen? Om så är fallet, så har du kommit rätt!

Tillsammans kommer vi att utarbeta en plan och överväga alternativa lokala möjligheter, beroende på antalet anställda i ert företag. Dessutom kan vi inkludera workshops och föreläsningar för att skapa en mer omfattande och holistisk upplevelse. Vårt mål är att hjälpa er att uppnå de bästa resultatet som möjligt från er företagsträning i Västerås. Så, om du och ditt företag vill investera i er gemensamma välmående och träningsmässiga framsteg, tveka inte att kontakta mig genom vårt kontaktformulär på min hemsida. Det är dags att göra en positiv förändring tillsammans med företagsträning i Västerås!

 

Knytersko
företagsträning västerås pass
Företagsträning Västerås
springer

Varför ska ditt företag träna med mig?

Erfarehet:
Med många års engagemang inom företagsträning i Västerås har jag byggt upp en gedigen erfarenhet och en stark förståelse för de unika behoven och utmaningarna som företag i staden står inför. Jag har haft förmånen att samarbeta med olika organisationer, från små företag till stora företag, och min passion har alltid varit att skapa positiva förändringar inom företagskulturen genom hälsosamma och aktiva initiativ.

Skräddarsydda lösningar:
Jag förstår att varje företag i Västerås är unikt, med sina egna mål, utmaningar och arbetsrutiner. Därför har jag anammat en flexibel och individuell tillvägagångssätt när det kommer till att erbjuda företagsträning i Västerås. Jag tror på att ingen träningslösning passar alla, och därför är samarbete nyckeln till att skapa en framgångsrik träningsplan. När du väljer att samarbeta med oss, inleder jag en dialog där vi noga lyssnar på dina önskemål och behov.

Mångsidighet:
Jag förstår att olika företag har olika preferenser och behov när det kommer till företagsträning i Västerås. Därför erbjuder jag ett brett utbud av träningsformer för att säkerställa att ni kan välja den lösning som är mest passande för er. Utöver träning kan vi även anordna föreläsningar och workshops om hälsa, stresshantering och andra relevanta ämnen. Dessa sessioner ger er kunskap och insikter som är ovärderliga för att skapa en sundare arbetsmiljö.

Lokal expertis:
När ni väljer Workin Out som er företagsträningspartner i Västerås får ni fördelen av min djupa insikt i den lokala arbetsmarknaden. Jag är inte bara en extern leverantör – Workin Out är en aktiv del av Västerås samhället, och vi är engagerade i att hjälpa våra grannföretag att blomstra. Jag ser fram emot att samarbeta med er och utnyttja vår lokala expertis för att främja välmåendet och framgången för ert företag.

Företag jag haft hälsoprojekt och tränar med idag

MDU-logotyp
steam hotell logo
B26 logotyp
byggvalle - logga
ProvitoABLogotext
totalbyggen - logotyå

Företagsträning Västerås – Recensioner

Eftersom jag alltid varit obekväm med gym och dömande blickar så kändes det helt rätt för mig att göra den här resan med dig.
För det andra såg jag det som en bra spark i baken till att komma igång med träningen igen då jag inte riktigt kände igen mig i min kropp varken styrkemässigt eller rörelsemässigt efter graviditeten.

Jag tycker att du varit en grym personlig tränare & coach då jag tycker att du ser träning och kost på ett sunt sätt.

Emma, mamma till Villiot 5 månader

Deltagare i mammaträningsgruppen "Take me back!"

Boka personlig tränare i Västerås –
Välkommen att kontakta mig direkt via formuläret, jag återkopplar så snabbt jag kan.

Kontakta mig

Adress träningsstudio:

Mälarenergi arena
Vasagatan 75
722 23 Västerås

Följ gärna på instagram!

Sidan är skapad av Eye Media