Online coachning Västerås

WorkinOut – Fokus på helheten

Skapa dig ett liv du trivs med genom personlig träning och online coachning i Västerås. 

Jag tror på ett liv där allt är tillåtet och där vi själva har kommandot.

Där ”Jag bör” byts ut till ”Jag vill”.
Där dieter och förbud inte hänger ihop med hållbarhet.
Där träning och rörelse är motiverande och inte ett måste.
Där synen på oss själva går före siffran på vågen.
Där mat är grunden till energi, inte något man ska ”förtjäna”.
Där en faktisk känsla är lika värdefull som ett konkret mål.
Där återhämtning får ta lika stor plats som rörelse.

På WORKIN OUT finns inga förbud, bara möjligheter.

Välkommen! 

Ida porträtt
Löpcoach i Västerås

Online coachning Västerås – Ida Wretling

Hälsokonsult, Lic. Gruppträningsinstruktör, Lic. Personlig tränare och online coachning i Västerås. Ständigt lärande inom skador, rehab, träning och välbefinnande.

Vi svenskar rör på oss allt mindre och vi tror ofta att steget till att börja träna kan kännas skrämmande, kravfyllt eller krångligt. Dessutom upplever många brist på tid och inspiration i vardagen pga jobb, familj och vardagspusslet. Mitt mål är att försöka sänka de trösklarna och ta dig förbi dem genom att börja träna på ett sätt som passar dig; utifrån målsättning, förutsättningar och tid! 

Jag hjälper dig att komma igång eller komma vidare i din träningsrutin precis vart du vill, när du vill. Träningsupplägget är anpassningsbart och kan därför användas såväl med, som utan, redskap och/eller gym. Kanske är du iväg på semestern? Inga problem. Din kropp är ditt bästa redskap, använd den!

Oavsett om ditt mål är att bli starkare, förbättra din kondition, forma kroppen eller bli mer rörlig och flexibel så kommer jag hjälpa dig längs vägen. För mig är det viktigt att göra det på ett hälsosamt och hållbart sätt för att skapa ett positivt beteende och en rutin som håller över tid, inte bara för några veckor. Därav erbjuder jag ingen hjälp för kortare period än 3 månader. 

 

För dig

När du anlitar mig som online coach i Västerås startar vi med ett introduktionsmöte. På detta möte ligger fokus på att lära känna varandra och göra en behovsanalys när det kommer till träningsupplägg.  Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt träningsschema anpassat för dig och din målsättning.

Löppassen utförs i första hand utomhus, men om vädret inte tillåter finns det även löpband tillgänligt i mitt gym på Rocklunda. Jag bygger passen utifrån dina behov och målsättning och inkluderar alltid rörlighet, styrka och kondition som grund. Alla dessa bitar är viktiga faktorer för en frisk och hållbar kropp. 

Målsättning

Oavsett om ditt mål med online coachning är att bli starkare, förbättra din kondition, forma kroppen eller bli mer rörlig och flexibel så kommer jag hjälpa dig längs vägen. För mig är det viktigt att göra det på ett hälsosamt och hållbart sätt för att skapa ett positivt beteende och en rutin som håller över tid, inte bara för några veckor. Därav erbjuder jag ingen hjälp för kortare period än 3 månader. 

Tillsammans tar vi fram en anpassad plan utifrån ditt behov, dina personliga önskemål och syfte. Med mig som din online coach i Västerås lyckas vi nå dina måla tillsammans. 

Löpning Västerås
grupplöpning västerås pass

Upplägg

När du anlitar mig för online coachning i Västerås startar vi med ett introduktionsmöte. På detta möte ligger fokus på att lära känna varandra och göra en behovsanalys när det kommer till träningsupplägg.  Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt träningsschema anpassat för dig och din målsättning.

Jag bygger passen utifrån dina behov och målsättning och inkluderar alltid rörlighet, styrka och kondition som grund. Alla dessa bitar är viktiga faktorer för en frisk och hållbar kropp. 

Priser

Träningsupplägg

Startavgift: 599 kr
Månadskostnad: 995 kr 

Träningsupplägg & Kostplan 

Startavgift: 599 kr
Månadskostnad: 1499 kr

Företag jag haft hälsoprojekt och tränar med idag

MDU-logotyp
steam hotell logo
B26 logotyp
byggvalle - logga
ProvitoABLogotext
totalbyggen - logotyå

Online coachning Västerås – Recensioner

Eftersom jag alltid varit obekväm med gym och dömande blickar så kändes det helt rätt för mig att göra den här resan med dig.
För det andra såg jag det som en bra spark i baken till att komma igång med träningen igen då jag inte riktigt kände igen mig i min kropp varken styrkemässigt eller rörelsemässigt efter graviditeten.

Jag tycker att du varit en grym personlig tränare & online coach i Västerås då jag tycker att du ser träning och kost på ett sunt sätt.

Emma, mamma till Villiot 5 månader

Deltagare i mammaträningsgruppen "Take me back!"

Boka din online coach i Västerås –
Välkommen att kontakta mig direkt via formuläret, jag återkopplar så snabbt jag kan.

Kontakta mig

Adress träningsstudio:

Mälarenergi arena
Vasagatan 75
722 23 Västerås

Följ gärna på instagram!

Sidan är skapad av Eye Media