Löpcoach Västerås

WorkinOut – Fokus på helheten

Skapa dig ett liv du trivs med genom personlig träning och löpning i Västerås. 

Jag tror på ett liv där allt är tillåtet och där vi själva har kommandot.

Där ”Jag bör” byts ut till ”Jag vill”.
Där dieter och förbud inte hänger ihop med hållbarhet.
Där träning och rörelse är motiverande och inte ett måste.
Där synen på oss själva går före siffran på vågen.
Där mat är grunden till energi, inte något man ska ”förtjäna”.
Där en faktisk känsla är lika värdefull som ett konkret mål.
Där återhämtning får ta lika stor plats som rörelse.

På WORKIN OUT finns inga förbud, bara möjligheter.

Välkommen! 

Ida porträtt
Löpcoach i Västerås

Löpcoach Västerås – Ida Wretling

Hälsokonsult, Lic. Gruppträningsinstruktör, Lic. Personlig tränare och löpcaoch i Västerås. Ständigt lärande inom skador, rehab, träning och välbefinnande.

Våren är snart på ingång och då spritter det i benen på flera utav oss. Löpning är en helt otrolig träningsform som är lättillgänglig, billig och ett fantastiskt sätt att träna både kondition och övrig fysik. Kanske är ditt kall att komma ut i friska luften och släppa allt annat runt omkring? Oavsett om du önskar få hjälp med din löpteknik och löpekonomi eller att endast ha ett löpupplägg att följa kommer jag som din löpcoach i Västerås att göra vad jag kan för att du ska få så goda resultat som möjligt utifrån din målsättning med löpningen. I samspel med detta kommer jag också guida dig i andra viktiga parametrar som rörlighet och styrka. Detta för att få ett så hållbart upplägg som möjligt där du ska må bra, bygga ett starkt löpsteg och minska risken för överbelastningsskador.

Jag är utbildad löpcoach via The Academy och har sedan ca 5 år tillbaka ett stort intresse för löpning. Jag gick från att vara en glad, tränande människa som gärna sprintade (dvs kort och snabbt!) till att bli en människa som älskar att springa på fjället, helst i 2h eller mer. 

Idag coachar jag främst klienter i ett kombinerat löp- och styrkeupplägg där det vuxit fram riktigt goda resultat på många håll. Att börja småskaligt och att successivt öka är ett genomgående, vinnande koncept!

 

För dig

När du anlitar mig som löpcoach i Västerås startar vi med ett introduktionsmöte. På detta möte ligger fokus på att lära känna varandra och göra en behovsanalys när det kommer till träningsupplägg.  Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt träningsschema anpassat för dig och din löpning i Västerås stad.

Löppassen utförs i första hand utomhus, men om vädret inte tillåter finns det även löpband tillgänligt i mitt gym på Rocklunda. Jag bygger passen utifrån dina behov och målsättning och inkluderar alltid rörlighet, styrka och kondition som grund. Alla dessa bitar är viktiga faktorer för en frisk och hållbar kropp. 

För företag

Som en löpcoach i Västerås har jag självaklart skräddarsydda pass även för företag som vi springa ihop. Vi ses på gymmet eller utomhus där jag kommer att erbjuda en kvantitativ löp träning i Västerås med glädje och energi.

Är du och ditt företag intresserade av att löpträna tillsammans för att öka helhetshälsan, minska sjukfrånvaron och bygga fina relationer på arbetsplatsen? Då är jag rätt löpcoach för er!

Tillsammans tar vi fram en anpassad plan utifrån ert företags behov, önskemål och syfte.

Löpning Västerås
grupplöpning västerås pass
Knytersko

Upplägg

När du anlitar mig som löpcoach i Västerås startar vi med ett introduktionsmöte. På detta möte ligger fokus på att lära känna varandra och göra en behovsanalys när det kommer till träningsupplägg.  Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt träningsschema anpassat för dig och din målsättning.

Jag bygger passen utifrån dina behov och målsättning och inkluderar alltid rörlighet, styrka och kondition som grund. Alla dessa bitar är viktiga faktorer för en frisk och hållbar kropp. 

Utförande

Löpningen i Västerås utförs i första hand utomhus, men om vädret inte tillåter finns det även löpband tillgänligt i mitt gym på Rocklunda för dig som individ. Om ni är ett företag som vill löpträna ihop är det utomhuspass som gäller i första hand. Möjligheten till löpning innomhus för företag finns såklart också, kontakta mig så återkommer jag med en offert angående det.

Priser

Pris för dig

60 – 75 minuter: 800 kr 

Pris för företag 

50 – 60 minuter: 1500 kr (2 – 15 personer)

Företag jag haft hälsoprojekt och tränar med idag

MDU-logotyp
steam hotell logo
B26 logotyp
byggvalle - logga
ProvitoABLogotext
totalbyggen - logotyå

Löpcoach Västerås – Recensioner

Eftersom jag alltid varit obekväm med gym och dömande blickar så kändes det helt rätt för mig att göra den här resan med dig. För det andra såg jag det som en bra spark i baken till att komma igång med träningen igen då jag inte riktigt kände igen mig i min kropp varken styrkemässigt eller rörelsemässigt efter graviditeten.

Jag tycker att du varit en grym personlig tränare & löpcoach då jag tycker att du ser träning och kost på ett sunt sätt.

Emma, mamma till Villiot 5 månader

Deltagare i mammaträningsgruppen "Take me back!"

Boka din löpcoach i Västerås –
Välkommen att kontakta mig direkt via formuläret om du vill ha en personlig tränare & löpcoach i Västerås, jag återkopplar så snabbt jag kan.

Kontakta mig

Adress träningsstudio:

Mälarenergi arena
Vasagatan 75
722 23 Västerås

Följ gärna på instagram!

Sidan är skapad av Eye Media